Skip to main content

Bart van Bennekom

Senior Consultant

Termen die anderen gebruiken om mij te typeren zijn: ondernemend, oplossingsgericht, gedreven, energiek, volhardend, resultaatgericht, authentiek, enthousiast, zelfstandig, gedisciplineerd, maar ook direct en ongeduldig.
Veel van deze eigenschappen komen goed van pas in mijn werk als headhunter. Daarnaast vind ik het leuk om anderen naar eer en geweten te helpen en adviseren, ook als ik er in voorkomende gevallen zakelijk gezien geen voordeel bij heb.
In mijn werk ben ik een professional, maar tegelijkertijd neem ik mezelf niet al te serieus. Vrijheid is voor mij essentieel en ik neem graag verantwoordelijkheid. Ik denk dat daarom Financial Assets zo goed bij mij past en vice versa.

+31 (0) 6 158 902 05

Denk in mogelijkheden

Mijn trackrecord

  • Rayon Directeur Private Banking - Bank
  • Directeur Private Banking - Private Bank
  • Senior Specialist Beleggen - Grootbank
  • Manager Investments - Verzekeraar
  • Senior Private Banker - Private Bank

Dit zijn enkele voorbeelden, neem gerust contact op voor mijn volledige trackrecord.

C.V.

Na 10 jaar in het bankwezen werkzaam te zijn geweest als acquisiteur en adviseur van vermogende particulieren heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar executive search. Bij Financial Assets heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd en de kans gekregen om een mooi netwerk op te bouwen in zowel het segment private banking als asset management.
In 2013 heb ik New Boys Network opgericht: een executive search bureau waarmee ik mij specifiek heb gericht op het vinden van professionals voor private banks, vermogensbeheerders en family offices.
Ondanks dat ik mezelf altijd prima heb weten te redden, bleek het werken in mijn eentje anders te zijn dan het werken in een goed op elkaar ingespeeld team. Teamwork bleek uiteindelijk voor mij persoonlijk toch zo belangrijk, dat ik in juni 2022 weer ben teruggekeerd op het oude vertrouwde nest.