Skip to main content

Ton van de Steenoven

Partner / Consultant

In 2001 solliciteerde ik bij Financial Assets, het enige executive search bureau waar ik vertrouwen in had dat zij de juiste kennis en relaties hadden in de financiële sector. Ook zelfstandigheid en de vrijheid van het ondernemerschap miste ik in mijn vorige baan. Ik heb de kans om het Compliance, Riskmanagement, Operations en Finance & Audit domein op te zetten

Ondertussen zijn we 25 jaar verder en is Financial Assets uitgegroeid tot een zeer professioneel executive search bureau; we zijn niet meer weg te denken uit de financiële wereld. Met mijn collega’s werk ik al heel lang samen, en bij ons gaan vrijheid en ondernemerschap hand in hand met plezier in het vak en het binden en begeleiden van unieke mensen. Luctor et Emergo is mijn motto, ik worstel en kom boven: hoe moeilijk soms ook iets is, blijf doorgaan, geef niet op. Uiteindelijk zal er iets moois uit voortkomen.

+31 (0) 6 250 821 98

Luctor et Emergo

Functiegroepen waarin ik actief ben

Mijn trackrecord

  • Director Compliance - Private Bank
  • Director Risk & Compliance - Equity Hedge Fund
  • Sleutelfunctiehouders Interne Audit - Top 5 Pensioenfondsen
  • Global Head Pension Fund Services - Investor Services Company
  • Manager Finance - Private Credit Fund

Dit zijn enkele voorbeelden, neem gerust contact op voor mijn volledige trackrecord.

C.V.

Voordat ik in 2001 bij Financial Assets begon, heb ik 10 jaar bij UBS Investment Bank en haar rechtsvoorgangers (SG Warburg Securities & Swiss Bank) gewerkt. Mijn laatste positie aldaar was die van Compliance officer (ik denk een van de allereerste Compliance officers in Nederland) en ben ooit begonnen als Operations manager. Afkomstig van Prudential_Bache Securities waar ik ook Operations manager was. Bij beide werkgevers waren het “start ups” in Nederland. Mijn allereerste baan was bij de Kas-Associatie, toen de kweekvijver van Custody & Clearing in de financiële wereld. Vroeger voetbalde ik fanatiek en liep ik hard, nu tennis en wandel ik graag en kijk graag naar alle sportevenementen.